Κατασκευή E-shop

Το να φτιάξει κανείς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εύκολο, το να το υποστηρίξει όμως είναι ένα θέμα. Μπορούμε να υποστηρίξουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε όλες τις μορφές και να δημιουργήσουμε ξεχωριστά σχέδια με προσωπικότητα για την κάθε σεζόν ή τον ετήσιο προγραμματισμό. Μετά την κατασκευή της σελίδας τοποθετούμε τιμές, κουμπιά αγοράς και σύνδεση με το ταμείο του φυσικού καταστήματος και την αποθήκη, δημιουργώντας έτσι την ελευθερία να ασχολείστε μόνο με τις πωλήσεις του καταστήματος, αφού όλα ενημερώνονται αυτόματα. Παρακάτω έχουμε δείγματα σελίδας προϊόντος όπου διαμορφώνετε σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας. Άλλωστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ανοιχτό 24 ώρες και 365 μέρες προσφέροντας έτσι μια τέλεια βιτρίνα για τα προϊόντα, τις εκδόσεις, τις μουσικές δημιουργίες, τα αρχεία των φωτογραφιών σας, όπου μπορείτε να τα πουλήσετε μέσα από το προσωπικό σας site και όχι μόνο.

Fashion Designer E-shop

Μία fashion designer με εξαιρετικές γραμμές και υφάσματα, ιδιαίτερο ύφος που κάνει τη γυναίκα να ξεχωρίζει.

Fashion Bags E-shop

Ένα κατάστημα για luxury bags και Brand names.

Women's shoes E-shop

Ένα κατάστημα για το γυναικείο παπούτσι με προτάσεις αγοράς και φανταστικά σχέδια.

Men’s fashion E-shop

Ανδρική μόδα και Brands ταξιδεύουν μαζί στο κατάστημα μας και δημιουργούν το προσωπικό στιλ για τον καθένα.

Women's  E-shop

Ένα γυναικείο κατάστημα που τα έχει όλα. Απίστευτα σχέδια χρώματα και μεγέθη που ταιριάζουν στην σύγχρονη γυναίκα.

Super Market E-shop

Τώρα το super market έγινε ηλεκτρονικό, προσφέροντας την αμεσότητα στην παραγγελίας και την αποστολή στο σπίτι του πελάτη. Προϊόντα, εκπτώσεις, ποσότητες, ώρα παράδοσης είναι στην διάθεση σας με ένα κλικ.

Food E-shop

Η σύγχρονη εστίαση χρειάζεται μια παραγγελιοληψία ιδανική και ευέλικτη. Με περισσότερες επιλογές ανά κωδικό και άμεση αποστολή από τον delivery boy. Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε ένα website.

-Ταξιδιωτικό Πρακτορείο,
- Ξεναγός τουρισμού,
- Ξεναγός μουσείου

Η διοργάνωση ταξιδιών και η ξενάγηση είναι πλέον απλή υπόθεση, τώρα μπορείτε να ασχολείστε μόνο με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού ή της ξενάγησης , αφήνοντας όλα τα άλλα στο σίτε σας επιλέγοντας κατάλληλες διαδρομές και ταξιδιωτικούς προορισμούς, καλό σας ταξίδι ή καλή σας ξενάγηση.

Digital Publishing

Εκδόσεις ψηφιακές

 Μπορεί ο καθένας πλέον να εκδώσει ελεύθερα και να ανανεώσει, να προσθέσει στο υπάρχον είτε σε νέο ψηφιακό έντυπο. Με την πώληση πλέον στην δική του σελίδα και στο δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, προωθώντας την δουλειά του όπως επιθυμεί.

Digital Archive

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μην αφήνετε το φωτογραφικό σας αρχείο να γίνει ένα με τις αράχνες, τώρα μπορούμε να ψηφιοποιήσουμε και να εκθέσουμε προς πώληση όλα τα αρχεία σας, ασπρόμαυρα ή έγχρωμα.

Digital Music

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Μέχρι τώρα ο τρόπος πώλησης της μουσικής ήταν μέσο της έκδοσης CD και της προώθησης μέσο δισκογραφικών εταιριών. Τώρα μπορείτε να γίνετε εντελώς ανεξάρτητοι, να προωθήσετε και να πουλήσετε την μουσική σας μέσα από το δικό σας SITE, δημιουργώντας την δική σας πλατφόρμα για υψηλή απόδοση, για υπολογιστές, για κινητά, ακόμα μπορείτε να πουλήσετε τα δικά σας Soundtrack ή τη μουσική που προτείνετε για ταινίες.

Hotel Archontiko

Dimitsana Arcadia

Το Αρχοντικό είναι ένα νέο ξενοδοχείο στην Δημητσάνα και φιλοδοξεί να φιλοξενεί ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν το ήρεμο και ανθρώπινο περιβάλλον του.

Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν, στο ψηφιακό μας γραφείο από Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00-18:00
Επικοινωνία τώρα με zoom (live)Facebook page

Get the app

AndroidiOS
Instagram page

Δείτε το κανάλι μας στο Youtube