Καλύτερες Εικόνες
Καλύτερο Αποτέλεσμα

Η επιχείρηση Creative Eye δραστηριοποιείται στην διαφημιστική φωτογραφία την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας και την εκτύπωση εντύπων.

1. Φωτογραφία
2. Facebook promotion
3. Web Design
4. Τυπογραφία
5. E-commerce
6. Καταχώριση και προώθηση του ξενοδοχείου ή καταλύματος σας με την Booking...

1) Διαφημιστική φωτογραφία

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί εικόνες για τα προϊόντα σας, τους χώρους και τα πρόσωπα της επιχείρησης σας.
Με την υψηλή ανάλυση παίρνουμε εικόνες με εξαιρετική διαύγεια οπότε και καλύτερη απεικόνιση των προϊόντων.
Είναι καλό στις μέρες μας να λέμε αλήθειες και να φτιάχνουμε αληθινές εικόνες κερδίζοντας έτσι και την εμπιστοσύνη των πελατών, μια και αυτό είναι το ζητούμενο για την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης.
Η εξέλιξη μιας όμορφής αλλά ταυτόχρονα και αληθινής εικόνας έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύει και τα θετικά που έχει μια επιχείρηση δηλαδή το ταλέντο, την ποιότητα, το επίπεδο αλλά και την αποτελεσματικότητα.
Χρησιμοποιώντας πράγματα από την τέχνη, μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει καλύτερα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχει και προσφέρει.

Δυνατότητα μεταφερόμενου Studio στο χώρο του πελάτη.

Μερικοί από τους τομείς που δραστηριοποιείται η διαφημιστική φωτογραφία είναι τα ξενοδοχεία - προϊόντα - μόδα - κατάλογοι - κόσμημα - έργα τέχνης - ειδικές φωτογραφίσεις - τοπία - φωτογραφία εκδόσεων - πορτρέτα - βιομηχανία - τρόφιμα - εισαγωγές - εξαγωγές - αντιγραφές ιστορικών μουσειακών βιβλίων - αντιγραφές μουσειακών αντικειμένων - αντιγραφές φιλμ (θετικών ή αρνητικών) - αρχαιολογία.

2) Facebook promotion

Πολλές επιχειρήσεις ή πρόσωπα, χρησιμοποιούν το facebook ως μέσο πρώτης προβολής είτε στην προσωπική σελίδα είτε στην επαγγελματική που προσφέρει το facebook.
Μπορούμε να υποστηρίξουμε την ατομική ή επαγγελματική σελίδα με τη φωτογραφία και τις προωθήσεις διαφήμισης που μας δίνονται από το facebook, τοποθετώντας στοχευμένες διαφημίσεις χωρίς περιττά έξοδα.

3) Web Desing

Μπορούμε να κατασκευάσουμε και να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης σε υπολογιστή Tablet και phone ή ακόμα και app.

4) Τυπογραφία.

Μπορούμε να εκτυπώσουμε τις κάρτες, το εταιρικό σας έντυπο, τον μικρό ψηφιακό σας κατάλογο ή τον μεγάλο κατάλογο και τα banner προβολής.

5) E-commerce

Μπορούμε να κατασκευάσουμε και να υποστηρίξουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με την εξατομίκευση του site από εμάς και την λογιστική διαχείριση από εσάς. Όλες οι εφαρμογές θα είναι και στο κινητό σας για πλήρη έλεγχο των λογιστικών σας.
1) Κατάστημα με αποθήκη και υλικά
2) Πώληση υπηρεσιών
3) Πώληση βιβλίων με εκτύπωση και ψηφιακή έκδοση
4) Πώληση μουσικής με κατέβασμα ή cd
5) Πώληση Περιοδικών σε ψηφιακή μορφή, πώληση με εκτύπωση.

Παράδειγμα

6) Καταχώριση και προώθηση του ξενοδοχείου ή καταλύματος σας με την Booking...

Ελάτε να κατοχυρώσουμε το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα σας με την Booking , ίσως τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη στον κόσμο. Μετά την φωτογράφιση και τη δημιουργία του λογαριασμού, δέχεστε κρατήσεις από όλο τον κόσμο μπαίνοντας τις πρώτες θέσεις. Η μεταφορά από το σίτε σας στην Booking είναι πλέον εύκολη και αξιόπιστη.

Booking.com