Πως λειτουργεί το περιοδικό.

Το Finest Travel είναι ένα νέο περιοδικό με αυτοτελή ταξίδια και μοναδικούς προορισμούς, που στόχο έχει να αναδείξει μοναδικές ιστορίες των τοποθεσιών, δίνοντας έμφαση στη φωτογραφία, την ιστορία, την λαογραφία, την αρχιτεκτονική, την φιλοξενία, τον τρόπο πρόσβασης αλλά και την αξία της κάθε περιοχής.
Κάθε ταξίδι είναι μοναδικό, όπως μοναδικός είναι και ο κάθε τόπος.
Ο τρόπος για να διαβάσει κανείς το τεύχος που τον ενδιαφέρει, είναι εξαιρετικά απλός. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα λάβετε το email για να κατεβάσετε το κάθε τεύχος.
Σε όλες τις περιπτώσεις το email που θα σας αποσταλεί θα περιέχει το link download του περιοδικού και στη συνέχεια θα κατεβάσει το περιοδικό στις λήψεις του υπολογιστή σας ή του tablet ή phone σας. Στην συνέχεια για να το διαβάσετε ανοίγει αυτόματα με Adobe acrobat και ξεκινά η ανάγνωση του. Σε μερικές περιπτώσεις phone και tablet συσκευών θα χρειαστεί να κάνετε εκ νέου save πατώντας επάνω δεξιά στις τρεις τελείες.
Όταν το ανοίξετε με Adobe Acrobat σας δίνετε η δυνατότητα να σημειώσετε, να μαρκάρετε και να επιλέξετε τον τρόπο προβολής κάθετα ή οριζόντια. Ευχαριστούμε πολύ, καλή σας ανάγνωση!

Ένας καλός τρόπος αγορών στο διαδίκτυο αλλά ίσως και ο ασφαλέστερος είναι οι προπληρωμένες κάρτες.
Η έκδοση αλλά και η φόρτιση είναι πολύ απλή διαδικασία, συνήθως εκδίδετε αυθημερόν και μπορείτε να φορτίσετε και να ελέγχετε τις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο.

Finest Travel magazine
Δημήτρης Καλαντζής